Werken in de bouw: vacature calculator

30 november 2017
 Categorie├źn: Consulting, Blog


Als calculator in de bouw beschik je over een unieke functie. Jouw analytische kwaliteiten zorgen ervoor dat opdrachtgevers weten waar zij financieel aan toe zijn voordat zij gaan starten met bouwen. Het is een bijzondere functie, dit maakt het soms lastig om een baan te vinden. In deze blogpost geef ik tips waar je een vacature calculator kunt vinden. Lees verder en zie hoe jij snel aan het werk komt als calculator in de bouw.


Reguliere en seculiere vacaturesites

Op de grote vacaturesites zoals Indeed kun je terecht voor genoeg vacatures voor de bouw. Je kunt eenvoudig zoeken vaan 'vacature calculator' en de gewenste reisafstand voor het werk aangeven. Je wordt gelijk voorzien van een ruime lijst aan mogelijkheden. Zit er geen vacature bij die jouw aanspreekt? Zorg dan dat je een alert aan maakt wanneer er advertenties geplaatst worden die de woorden 'vacature calculator' bevatten. Zo wordt je per email op de hoogte gehouden wanneer er nieuwe vacatures geplaatst worden en zo kun als eerste reageren.  Naast de grote vacaturesites, zijn er ook vacaturesites die zich richten op een niche. Op vacaturesites voor het werken in de bouw, kun je ook genoeg vacatures voor calculators vinden. Kijk bijvoorbeeld op Centerpoint Advies.


Freelance calculator

Kun je geen geschikte vacature als calculator vinden? Veel calculators beginnen voor zichzelf. Er is veel vraag naar calculator door bedrijven en deze zoeken zelf een geschikt persoon. Maak jezelf beschikbaar voor projecten en wordt eigen baas. Zoek bedrijven voor wie jij wat kunt betekenen met jouw kwaliteiten en regel zo jouw eigen uren en salaris. Het is een perfecte functie om zelfstandige te worden. Via jouw werk als freelance calculator kun je bijvoorbeeld ook in contact komen met grotere bedrijven die op vaste basis op zoek zijn naar een calculator en kun je op deze manier een vaste positie bemachtigen.


De gemeente

Ook kun je gaan werken voor de gemeente. De gemeente heeft altijd baat bij een goede calculator die kan inschatten hoe hoog de kosten worden voor bijvoorbeeld sociale huurwoningen. Meestal gaat het hier om vaste posities en zijn het perfecte plaatsen voor mensen die op zoek zijn naar zekerheid als calculator. Neem contact op met jouw gemeente of buurtgemeentes en zie wat de mogelijkheden zijn.  Werk vinden als calculator in de bouw vergt enig initiatief en creativiteit. Maar het is zeker de moeite waard, want wie weet vindt jij wel jouw droomaanstelling bij een mooi bedrijf dankzij een vacature of door een klus als freelancer. Houdt ook altijd de site van de gemeente in de gaten om te zien of zij nog beschikken over openstaande vacatures voor calculators.

 


Delen